Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen

Tactacam klemhouder voor Tactacam camera’s

 49,99

Tactacam klemhouder voor Tactacam camera’s

 49,99

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

De Tactacam Clamp Mount is een zeer veelzijdige montageoptie die compatibel is met de meeste Tactacam-modellen (behalve modellen 1.0 en 2.0). Met deze houder kunt u uw Tactacam-camera veilig en stevig op verschillende oppervlakken bevestigen om prachtige opnamen vanuit verschillende hoeken te maken.

Bij de klembevestiging worden inzetstukken voor ronde Tactacam POV-camera’s meegeleverd, zodat u uw camera naadloos en veilig kunt monteren. Daarnaast is de houder verstelbaar voor verschillende diameters.

Het is echter belangrijk op te merken dat het gebruik van deze klembevestiging bij vuurwapens met een hoge terugslag tot schade kan leiden. In dergelijke gevallen wordt het ten zeerste aanbevolen om de camera ergens anders te monteren of speciale steunen te gebruiken die zijn ontworpen om met terugslagkrachten om te gaan.

De Tactacam Clamp Mount is een zeer nuttig accessoire om uw actiebeelden naar een hoger niveau te tillen, zodat u uw avonturen vanuit nieuwe, boeiende perspectieven kunt vastleggen.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0