Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen

Tactacam Ultra MicroSD-kaart 32GB

 59,99

Tactacam Ultra MicroSD-kaart 32GB

 59,99

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

De Tactacam Ultra MicroSD-kaart 32GB biedt hoge prestaties en betrouwbaarheid. Het voldoet aan de UHS-I-, V30-, U3- en Klasse 10-normen, waardoor snelle gegevensoverdracht en opname van inhoud met hoge resolutie mogelijk is.

Met een maximale leessnelheid van 95 MB/s en een maximale schrijfsnelheid van 90 MB/s neem je eenvoudig Full HD, 3D en 4K video’s op en bewaar je deze. De kaart biedt een minimale schrijfsnelheid van 30 MB/s om een ​​soepele ervaring te garanderen, zelfs tijdens snelle opnamen en burst-opnamen.

De Tactacam Ultra MicroSD-kaart is robuust en duurzaam. Het is water-, schok-, röntgen- en temperatuurbestendig, waardoor het ideaal is voor gebruik in extreme omstandigheden. Dankzij de meegeleverde SD-adapter kan de kaart in verschillende apparaten worden gebruikt, terwijl de ingebouwde schrijfbeveiligingsschakelaar op de adapter voor extra veiligheid zorgt.

Met de downloadbare herstelsoftware van RescuePRO kunt u per ongeluk verwijderde bestanden herstellen.

Met de Tactacam Ultra MicroSD-kaart beschikt u over een betrouwbare opslagoplossing voor uw veeleisende opnamebehoeften en kunt u uw dierbare herinneringen zonder zorgen vastleggen.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0