Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen

Tactacam Geweer actie camera 6.0

 469,99

Tactacam Geweer actie camera 6.0

 469,99

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

De Tactacam 6.0 is de perfecte keuze voor moderne atleten en de onbetwiste nummer 1 point-of-view camera voor de jacht. Met zijn indrukwekkende 8x zoom brengt hij de jachtervaringen als nooit tevoren in beeld. De nieuw geïntegreerde beeldstabilisatietechnologie zorgt ervoor dat je haarscherpe beelden kunt vastleggen in indrukwekkende 4K bij 60 fps, zelfs als je beweegt.

De Tactacam 6.0 biedt een verbeterd, intuïtief touchscreen-display dat de bediening een fluitje van een cent maakt. Dankzij de verstelbare roodpuntfunctie heb je nog meer controle over je opnames. Of het nu gaat om snelle actie of rustige momenten: uw beelden zijn altijd haarscherp en vastgelegd in de beste kwaliteit.

Het slanke en waterdichte ontwerp van de Tactacam 6.0 maakt hem tot een betrouwbare metgezel op elk avontuur. Dankzij de waterbestendigheid tot ca. 9 meter kun je zorgeloos filmen, zelfs onder ongunstige omstandigheden.

De Tactacam 6.0 is uitgerust met een hoogwaardige lens die een beeld biedt dat vergelijkbaar is met dat van het menselijk oog. In tegenstelling tot fisheye-lenzen, die vaak beelden vervormen, zorgt dit unieke lensontwerp voor natuurlijke en realistische opnamen.

Zelfs bij weinig licht levert de Tactacam 6.0 indrukwekkende resultaten dankzij de geïntegreerde weinig lichtsensor. Zelfs bij slechte lichtomstandigheden mis je geen enkel detail.

De camera beschikt over de praktische one-touch bediening met trildisplay, waardoor eenvoudige en snelle bediening mogelijk is. Bovendien is de Tactacam 6.0 compatibel met de Tactacam-afstandsbediening voor nog meer flexibiliteit in de bediening.

Dankzij de Wi-Fi verbinding van de Tactacam 6.0 verbind je de camera via de Tactacam app met je smartphone. U kunt uw opnames direct delen of via livestreaming uw ervaringen met anderen delen.

Over het geheel genomen is de Tactacam 6.0 een uitstekende point-of-view-camera voor de jacht, die indruk maakt met innovatieve functies en hoogwaardige technologie. Hiermee kunt u uw avonturen vastleggen in scherpe, levendige beelden en uw ervaringen delen met anderen alsof ze er zelf bij zijn.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0