Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen

Tactacam wildcamera Spotter LR

 469,99

Tactacam wildcamera Spotter LR

 469,99

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

Specificaties:

Lichtgewicht camera van 9 oz
Eenvoudige snelle verbinding
Verstelbaar HD-scherm om vermoeide ogen te voorkomen
Optische en digitale zoom
Wi-Fi met app voor eenvoudig delen

Met de Spotter LR kunt u adembenemende foto’s maken vanaf grote afstanden en uw buitenervaringen vastleggen en delen in premium kwaliteit. Deze camera tilt je enthousiasme voor filmen in de natuur naar een geheel nieuw niveau.

De Spotter LR is een revolutionaire camera die alles wat je dacht te weten over filmen over lange afstanden zal veranderen. Deze lichtgewicht en echte 4K-camera is compact, draagbaar en perfect voor de westerse jager. Hij wordt geleverd met meerdere sluitringen en een snelkoppelingsadapter, zodat hij met vrijwel elke spotting scope op de markt kan worden gebruikt. Dit elimineert de noodzaak om meerdere merkspecifieke telefoonadapters aan te schaffen.

Het opklapbare LCD-scherm vermindert vermoeide ogen en is ideaal voor groepen om de actie in realtime te bekijken. Met ingebouwde 4x digitale zoom brengt de Spotter LR uw doel dichterbij dan ooit tevoren zonder dat dit ten koste gaat van de resolutie. Duurzame oplaadbare en vervangbare lithium-ionbatterijen zorgen voor een lange levensduur in het veld. Met de mogelijkheid om een ​​micro SD-kaart tot 128 GB te gebruiken, zal opslagruimte nooit meer een probleem zijn.

De Spotter LR beschikt ook over een speciale app voor slimme apparaten en Wi-Fi-mogelijkheden, waardoor het downloaden en delen van bestanden eenvoudiger dan ooit wordt. Deze camera is perfect voor jacht, scouting, gidsen en outfitters, sportschutters en natuurwaarnemers.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0